2021 kadir gecesi mesajlari

2021 kadir gecesi mesajlari

Etiketler kadir gecesi mesajlari,en güzel,yeni mesjlar
ilahiler 2021 kadir gecesi mesajlari
Kategori cuma-mesajlari
Bu ilahi 1013 Kez dinlenmiştir
Yazar ilahidinle

2021 kadir gecesi mesajlari Hakkında Detaylar

Kadir Gecesi mesajları 2021 Kadir Gecesi SMS ve resimli tebrik mesajlarıKadir Gecesi Türkiye ve İslam dünyasının genelinde dua ve ibadetlerle ihya edilecek. Sıla-i Rahim yapılıp tanıdıklar ziyaret edilip büyüklerin hayır duası alınacak. Sevdiklerinden uzakta olanlar ise SMS ve sosyal medya mesajlarıyla sevdiklerinin gecesini tebrik edecekler. Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi sosyal ağlar üzerinden tebrik mesajı göndermek isteyenler Kadir Gecesi mesajlarını araştırıyor. İşte, resimli Kadir Gecesi mesajları

 

2021 yılının Ramazan Ayı'nın sonuna geldik sayılır ki Kadir Gecesi vakti geldi. Bu sene 8 Mayıs cümartesi akşamına gelen Kadir Gecesi'nde koronavirüs nedeniyle camilerde ibadet edilemeyecek ama evlerde dualar ve namaz ile idrak edilecek. Ayrıca akrabalar, dostlar ve yakınlar ile güzel Kadir Gecesi mesajları paylaşılacak. İşte sizin için derlediğimiz gerek metin gerekse de resimli Kadir Gecesi mesajları..

RESİMLİ KADİR GECESİ MESAJLARI 2021

Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için Kadir Geceniz mübarek olsun!

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Geceniz mübarek olsun!

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir geceniz mübarek olsun!

Gün vardır, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e Kadir Geceniz mübarek olsun!

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece Kadir gecen mübarek olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin! Kadir Geceniz mübarek olsun!

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle... Kadir Geceniz mübarek olsun!

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kadir Geceniz mübarek olsun!

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar? ta şafak sökünceye dek! Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Kadir Gecesi.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun!

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kadir Geceniz mübarek olsun!

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Kadir Geceniz mübarek olsun!

Sıradaki ilahiler

  • İslami sohbet İslami sohbet İsLami Sohbet sitemiz teknik aksaklıklari giderip Mobil arayüz eklenerek İlahi sohbet odasi tarzinda yeniden Dini sohbet severlerin HİZMETİNE açılmıştır. Tüm İslam Sohbet ailesine duyurulur. Seviyeli İlahi Chat Odaları
  • Cemal Kuru - Gideceğim Cemal Kuru - Gideceğim Çok değerli çok güzel bir ilahi. Çok tesekkür ediyorum. Allah razı olsunCemal Kuru - Gideceğim ilahisi sözleri ilahileri dinle ücretsiz bedava indir,Başka gidecek yer yok dönüş ancak onadır. ötesi yok ne güzel dinimiz var degilmi. nefes kadar degerli hayatın ta kendisi onsuz yaşamı düşünemiyorum.çok harika olmuş cemal hocam ağzına yüreğine ve sana o sesi veren rabbime kurban olayım
  • Grup Fakih - Menzilin Sultanı Grup Fakih - Menzilin Sultanı Yeni çıkan ilahimiz tüm sofilere armağan olsun Grup Fakih - Menzilin Sultanı ilahi sözleri Yüreği yakıyor, gülüşü, nazarı. Müminler peşinde, ümmetin imamı. Ceddinin izinde, heybetli adımı. O Resullullahın, müjdeli evladı.
  • Berat Kandili Duası Berat Kandili Duası yeni 2021 Berat Kandili Duası dinle indir oku,Berat Kandilimiz Mübarek Olsun
  • tut ellerimden tut yarab ilahisi sözleri tut ellerimden tut yarab ilahisi sözleri tut ellerimden tut yarab ilahisi sözleri Tut ellerimden tut yarab ilahisi Yüküm ağır yolum uzun İLAHİSİNİN Sözleri Eyüp sabrım yok benim Yusuf değilim kuyuda Sözleri Tut Ellerimden Tut yarab indir Yüküm ağır yolum uzun ilahisi Ömer Karaoğlu Eyüp sabrım yok benim Döndür yarab ilahi sözleri Eyüp sabrım yok benim Sözleri kime ait
  • Celaleddin Ada - Medineye Götürün Celaleddin Ada - Medineye Götürün Hicretten önceki ismi Yesrib olan bu kutlu şehir Resulullah Efendimizin teşrifleri sonucunda aydınlanmış şehir manasına Medine-i Münevvere ismini almıştır.Celaleddin Ada - alın Medineye Götürün ilahisi dinle ilahileri indir,gerçek aşk gerçeksevgi ALLAH için sevmektir efendimizin aşkı da gerçek sevgidir ne kadarda tatlı bir gözyaşı akıp gidiyor derinden ve içten rabim beni bu aşkla küleyle
  • Ali Kırış - Efendimin Ravzasında  Ali Kırış - Efendimin Ravzasında Müziksiz Ali Kırış - Efendimin Ravzasında ilahisi dinle indir, Ali Kırış - Efendimin Ravzasında ilahi sözleri bedava Ali Kırış - Efendimin Ravzasında ilahileri indir,yeni 2021 Ali Kırış - Efendimin Ravzasında ilahisi ücretsiz dinleyin,Ali hocam yine herzamanki gibi süper ve mükemmel bir ilahi olmuş
  • MİRAÇ KANDİLİ İLAHİLERİ MİRAÇ KANDİLİ İLAHİLERİ Mirac Kandili ilahileri dinle mirac kandil Ilahi mp3 indir, Mirac Kandili Ilahi indir, Mirac Kandili IlahiAllahın izniyle bu gece erişeceğimiz mübarek Miraç Kandili şimdiden hepimize hayırlı ve bereketli olsun
  • ahirete hazır mısın ilahi sözleri ahirete hazır mısın ilahi sözleri ahirete hazır mısın ilahi sözleri dinle mp3 indir Mevlütlerde Okunan ilahiler sözleri Ömür birgün son bulacak ilahi sözleri Müziksiz ilahi sözleri Bedava ilahi sözleri Ahirete HAZIRMISIN İLAHİSİ Bu Yol Peygamberin yolu ilahisi sözleri
  • Gavs-ı Sani | Grup Maşuk Gavs-ı Sani | Grup Maşuk Gavs ı Sânî Şeyh Seyyid Abdülbâkî Elhüseynî - Menzil Sultanına Özel İlahiler Allah Rahmet Eylesin Gavs-ı Sani | Grup Maşuk ilahi sözleri Çağladım da durulmadım  Ben bu aşktan yorulmadın Sordumda hiç sorulmadım Yaktı gizli sevdan beni Yaktı gizli sevdan beni